Agenda

Open Dag Merlebos

Open Dag

Wordt uw zoon of dochter in 2022 of 2023 drie of vier jaar, kom dan op woensdag 9 februari a.s. tussen 9.00-12.30 uur langs op onze Open Dag. U ontvangt informatie over de school en u kunt tijdens een rondleiding de sfeer proeven. Dit is een mooie gelegenheid om een beeld te krijgen van het onderwijs dat wij verzorgen. U bent van harte welkom, de deuren staan open terwijl de school ‘in bedrijf’ is.

 

Op deze ochtend, maar ook op een later tijdstip, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de directeur van de school. Samen kijken we dan naar wat uw kind nodig heeft en wat de school kan bieden. Op deze manier zorgen we voor een goede start van uw kind. Vervolgens vult u het aanmeldformulier in. Binnen zes weken ontvangt u dan van school bericht of uw kind is ingeschreven.

 

Ook op deze website kunt u al veel informatie vinden. Bent u op 9 februari verhinderd, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een rondleiding op een ander moment. Neemt u daarvoor dan contact op met de school:

T: 040-2240055

 

Naar overzicht