Annerie Bouwmans

annerie.bouwmans AT eenbes DOT nl

Al heel wat jaren ben ik werkzaam in het basisonderwijs en sinds 1 januari 2013 werk ik met veel plezier op de Merlebos. In de loop der jaren ben ik in alle groepen werkzaam geweest, met een voorkeur voor de midden- en bovenbouw.

Wat ik op de Merlebos prettig vind is het feit dat besluitvorming transparant is; als team denken we mee over alle belangrijke beslissingen die genomen moeten worden en zodoende wordt er een groot draagvlak gecreëerd. We doen dus datgene waar we ook echt achter staan! Binnen het team ervaar ik een grote saamhorigheid; we zijn allen betrokken bij elkaar en bij de aan ons toevertrouwde kinderen.

Eenzelfde prettige samenwerking ervaar ik met de ouders van onze leerlingen.

In het werken in het onderwijs vind ik het bieden van een stabiele omgeving, waarin kinderen zich veilig voelen en zich gezien weten, erg belangrijk. Oprechtheid, betrokkenheid, rust en openheid zijn daarbij voor mij essentiële waarden. Daarmee hoop ik een sfeer te creëren waarin elk kind zich op zijn plek voelt en elke dag met plezier naar school komt!