Eddie Arts

Leerkracht

eddie.arts AT eenbes DOT nl
Ik werk sinds 2001 in het onderwijs. Eerst voor de klas in Eindhoven en later op de Dirk Hezius. In al die jaren heb ik verschillende groepen gehad. In de onder-, midden- en in de bovenbouw. Daar heb ik met plezier gezien hoe kinderen een eigen individu worden. De school is een plek waar kinderen en volwassenen zich ontwikkelen. Het geeft mij veel voldoening om te merken dat ik aan deze groei mag meewerken.

In de klas vind ik veiligheid belangrijk. Een fout mag iedereen maken als je daarvan leert. Ook is het belangrijk dat we iedere dag een keer hebben kunnen lachen. Dit kan door een flauwe mop, of door het leren van een handigheidje, waarmee de kinderen de ouders eindelijk eens een keer te slim af kunnen zijn.

Dit jaar begeleid ik kinderen uit verschillende groepen die met de methode "Levelwerk" werken. Daarbij leren we samen plannen en evalueren, maar ook goed nadenken over problemen die we daarbij tegenkomen. En hoe je met deze uitdagende lesstof moet omgaan.