Femke van Gestel

Leerkracht groep 1/2 A

femke.vangestel AT eenbes DOT nl
Hallo! Ik ben Femke, getrouwd met Pieter, moeder van 4 kinderen en woon in Heeze.
Ik heb als kind zelf op de Merlebos gezeten en jaren geleden hier al voor de klas gestaan. Helaas moest ik in die tijd weg, maar ik ben blij dat ik nu weer op de Merlebos voor de klas sta.
Ik vind het een fijne school, waar iedereen hard werkt en bijdraagt aan een goede sfeer.
Vooral de evenementen, zoals kerst, Merlemert en de sportdag vind ik op deze school een feestje!
Ik vind het erg belangrijk dat de sfeer in de klas goed is. Ik ga graag naar school, maar kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving, waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn!
Naast school ben ik actief bij de hockeyclub en Brabantse Dag groep de Lambrekvrienden.
In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik er vaak op uit met mijn gezin.