Germa Camp

germa.camp AT eenbes DOT nl

Juf worden, dat wil ik al vanaf jonge leeftijd! Na de opleiding voor kleuterleidster, was er niet meteen werk en heb ik zo’n 3 jaar op vele scholen vervangen, waarna ik in 1990 op de Merlebos kwam werken.

Hier voel ik me thuis en samen met mijn collega’s wil ik zorgen voor een fijne, geborgen leeromgeving voor de kinderen en hun ouders. Betrokken zijn bij de ontwikkeling van en het omgaan met kinderen spreekt me heel erg aan. Groep 3 is een heel bijzonder jaar, waar kinderen zo’n grote sprong maken, doordat ze ineens kunnen lezen. Fijn om aan dit proces mee te mogen werken!

Naast mijn werk geniet ik ook van mijn gezin, waar ik veel tijd mee doorbreng. In mijn vrije tijd begeleid ik een jeugdkoor, zing in een koor en speel ik tennis. Zo probeer ik een goede balans te vinden tussen werk en privé. Enthousiast zijn in wat je doet is heel belangrijk!