Jacqueline Simons

Jeugdverpleegkundige bij de GGD

j.simons AT ggdbzo DOT nl

Mijn naam is Jacqueline Simons. Ik ben sinds 2015 werkzaam als Jeugdverpleegkundige bij de GGD.

Wat kan de Jeugdgezondheid betekenen voor u en uw kind?

De meeste ouders kennen de Jeugdgezondheid van de gezondheidsonderzoeken op het consultatiebureau en bij de GGD. Maar ook wanneer u een vraag heeft over de gezondheid en/of ontwikkeling van uw kind, kunt u contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld als het gaat om zindelijkheid, groei, puberteitsontwikkelingeten en drinken, twijfels of uw kind wel goed hoort of ziet, motoriek, gedrag, enz.

Ik ben vanuit de GGD het aanspreekpunt voor school en voor u als ouders.

Verder neem ik deel aan Zorg-Advies-Team overleggen (ZAT) die elke 8 weken op school plaatsvinden.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Jacqueline Simons

Jeugdverpleegkundige 4-12 jaar

088 0031 121

j.simons@ggdbzo.nl

• Maak een afspraak via het JGZ Ouderportaal.
• Stel de vraag online via  “Ik heb een vraag”.
• Bel de GGD Brabant-Zuidoost via: 088 0031 414 op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie over opvoeden en opgroeien?

Kijk voor goede en betrouwbare informatiop  www.opvoeden.nl en in de gratis Groeigids app.