Jos van Vlierden

jos.vanvlierden AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Jos van Vlierden . Ik ben 59 jaar jong, getrouwd met Carine en trotse vader van 3 (bijna) volwassen kinderen. Ik werk al sinds 1980 met heel veel plezier op de Merlebos en hoop hier ook nog een aantal jaren te mogen blijven.

In 1980 begon ik als leerkracht van groep 8 maar heb inmiddels alle groepen van 1 tot en met 8 al één of meerdere keren kunnen bekijken. Ze blijven allemaal, op hun eigen speciale manier, prachtig.

Voor mij als leerkracht is het belangrijk dat kinderen sociaal-emotioneel goed in hun vel zitten bij een leerkracht die sociaal en emotioneel ook goed in zijn/haar vel zit. Dit is een voorwaarde om graag naar school te komen en te kunnen en willen leren. Ik zie dit als mijn grootste uitdaging als leerkracht van de Merlebos.