Margot Janssen

ICT-coach

margot.janssen AT eenbes DOT nl

Na mijn opleiding aan de KLOS ( kleuterleidstersopleiding) ben ik eerst in Asten en daarna in Sterksel gaan werken in groep 1-2. Nu werk ik al jaren op Basisschool Merlebos. Op de Merlebos voel ik me helemaal thuis. Binnen een hecht team werken we samen aan de ontwikkeling van de kinderen.

In 2008 kreeg ik de mogelijkheid om me naast het lesgeven ook te verdiepen in ICT. Daarvoor heb ik de opleiding ICT-coördinator gevolgd.

Iedere dag ga ik met veel plezier naar school. Ik vind het erg belangrijk, dat de kinderen zich veilig voelen en dat er duidelijkheid is in de groep. Regelmatig ga ik met kinderen in gesprek om prestaties en gedrag te bespreken. Ieder kind is uniek en moet zich op zijn/haar eigen niveau kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, fietsen en sporten.