Marijke Pasveer

Coördinator Taal

marijke.pasveer AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Marijke Pasveer en ben dit schooljaar groepsleerkracht van groep 4.

Ik ben inmiddels al ruim 12 jaar juf en heb een enorme passie voor mijn vak!

Het werken met kinderen, de prettige contacten met ouders en een fijn team om me heen,

maakt dat ik met veel plezier op de Merlebos werk!

Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer hangt in de klas en dat de kinderen met plezier naar school gaan. Het welbevinden van het kind staat bij mij centraal

Door persoonlijke aandacht en een positieve benadering probeer ik ervoor te zorgen dahet kind zich fijn voelt in de groep. Immers dan kan het kind tot leren komen!

Ik kijk vol trots naar de ontwikkeling van de kinderen na een schooljaar, zowel op cognitief als sociaal gebied. Het geeft me veel voldoening om daar samen met ouders en collega's een bijdrage aan te mogen leveren.

Naast groepsleerkracht ben ik samen met (juf) Sofie ook taalcoördinator van onze school.

We houden ons bezig met het taalbeleid en de ondersteuning van collega’s.

Daarnaast stimuleren we ook de leesbevordering en -ontwikkeling van de kinderen.

Daar waar nodig ondersteunen we het kind in het leesproces.

Whebben een ontzettend mooie bibliotheek in de school, met veel diversiteit aan boeken.

Op deze manier willen we de kinderen uitdagen en stimuleren om te lezen.