Marloes Egging

Coördinator Rekenen

marloes.vandenberge AT eenbes DOT nl

Sinds 2007 ben ik werkzaam op deze school. Ik ben begonnen in groep 5/6 en heb de jaren daarna vooral in de bovenbouw gewerkt, daar waar kinderen in aanraking komen met de breuken en procenten, het leren leren en waar de kinderen zich gaan voorbereiden op het vervolgonderwijs.

In 2011 heb ik mijn opleiding Remedial Teaching afgerond, omdat ik nog meer inzicht wilde krijgen in de verschillende manieren om kinderen te begeleiden. Meteen daarna heb ik de opleiding Rekencoördinator gedaan en ben ik me gaan verdiepen in het rekenonderwijs van onze school. Ik volg de laatste ontwikkelingen op rekengebied en begeleid mijn collega’s daar waar het nodig is.

Ieder schooljaar weer proberen we uit de kinderen te halen wat er in zit. Belangrijk daarbij vind ik dat de sfeer in de groep goed is, zodat de kinderen zich zorgeloos kunnen ontplooien.