Maudy Verheijen

contactpersoon Sociaal Team Heeze-Leende

m.verheijen AT heeze-leende DOT nl

Mijn naam is Maudy Verheijen. Vanuit het Sociaal Team van de gemeente Heeze-Leende ben als contactpersoon gekoppeld aan de school van uw kind(eren).

Bij mij kunt u terecht met vragen en adviezen over opvoeden en opgroeien.

De ondersteuning vanuit het Sociaal Team is voor school, ouders en de kinderen zelf. Dit kan kortdurend zijn, maar als het nodig is ook voor een langere periode.

Thema’s kunnen onder andere zijn: ongehoorzaamheid, ondersteuning bij de opvoeding, echtscheiding, grenzen stellen, slaapproblemen, middelengebruik en rouwverwerking.

Bereikbaarheid:

Meerdere keren per jaar zijn er inloopspreekuren op school. Op deze momenten kunt u binnenlopen om uw vraag te stellen.

Hieronder vindt u een overzicht van de inloopspreekuren voor het komend schooljaar:

Het tijdstip is van 8.30u tot 10.00u

Woensdag 6 oktober

Woensdag 10 november

Woensdag 8 december

Woensdag 12 januari

Woensdag 16 februari

Woensdag 23 maart

Woensdag 20 april

Woensdag 25 mei

Woensdag 29 juni

Woensdag 13 juli

Als u het prettiger vindt om op een ander moment en/of een andere locatie af te spreken, dan kunt u mij bereiken via de intern begeleider of rechtstreeks via m.verheijen@heeze-leende.nl of

06-38849839.

Mijn werkdagen zijn: dinsdag, woensdag en donderdag.

Heeft u een vraag over het opgroeien/opvoeden van uw kind, schroom dan niet om contact op te nemen met het Sociaal Team. Wij denken graag met u mee.