Nikie van Lieshout

Leerkracht groep 1/2 B

nikie.vanlieshout AT eenbes DOT nl

Hallo, ik ben Nikie van Lieshout en woon samen met Eric en onze twee kinderen in Veldhoven. Juf worden! Dat zag ik wel zitten en ik ben nog steeds blij met die keuze.

Sinds 1999 werk ik met veel plezier op de Merlebos. Een aantal jaar heb ik les mogen geven aan groep 3. Geweldig om die ontwikkeling te zien, hoe 'kleuters' weer weggaan als echte wijsneuzen die kunnen lezen en rekenen. Daarna heb ik in verschillende groepen gestaan, mooi om de doorgaande lijn te zien . Alle groepen op groep 1/2 na....

Nu heb ik dan eindelijk een plekje in groep 1/2, daar waar ik ooit eens afgestudeerd ben. Ook ben ik er trots op dat ik bij de Merlebos hoor. Met onze sportdag, handvaardigheid, open podium en fijne sfeer. Een omgeving waar ik me thuis voel en ook wens dat alle kinderen datzelfde gevoel krijgen, want dat is toch echt de basis van goed kunnen leren.