Pieter van der Aa

Directeur

pieter.vanderaa AT eenbes DOT nl

Sinds augustus 2020 ben ik directeur van de Merlebos, naast mijn werkzaamheden als locatiedirecteur op Kindcentrum Puur Sang in Mierlo. 

Nadat ik in 2012 ben afgestudeerd aan Hogeschool De Kempel in Helmond, heb ik 6 jaar als leerkracht gewerkt op verschillende scholen. Ik heb veelal bovenbouwgroepen gedraaid en vond het altijd ontzettend leuk om samen met de kinderen aan de slag te gaan. Vanuit mijn rol als bovenbouwcoördinator is het leidinggeven in het onderwijs bij mij gaan kriebelen. Na de opleiding middenmanagement volgde, in 2018, voor mij de overstap naar de Eenbes in de rol van locatiedirecteur. Gedurende mijn eerste jaar heb ik veel mogen leren en me, mede aan de hand van de opleiding Vakbekwaam, kunnen ontwikkelen tot een volwaardig schoolleider. 

De Merlebos spreekt mij als school erg aan; een hecht team en betrokken ouders met oog voor de individuele leerling en overzicht over het geheel. Daarnaast zie ik hier kansen om samen met het team, de leerlingen en de ouders mooie ontwikkelstappen te zetten om zo een goede en krachtige basis te blijven bieden voor alle leerlingen die nu en in de toekomst voor de Merlebos zullen kiezen. 

 

Ik kijk er naar uit om nader kennis te maken!

Naar overzicht