Sanne Beckers

sanne.beckers AT eenbes DOT nl

Hoi, ik ben Sanne Beckers en sinds het schooljaar 2020-2021 werk ik met veel plezier op basisschool Merlebos. Ik sta nu inmiddels al 18 jaar voor de klas in verschillende groepen en scholen.

Ik woon in Geldrop samen met Joris, Melle, Isa en Thieme. Ik mag elke dag heerlijk fietsend naar school; hierdoor begint mijn dag goed. In mijn vrije tijd sla ik een balletje op de tennisbaan en zing ik in een koor.

Het inspireert mij dat kinderen met plezier naar school komen, zich veilig voelen in de klas en kunnen zijn wie ze zijn. Tijdens mijn lessen breng ik veel structuur aan en zorg ervoor dat kinderen rustig kunnen werken. Hierdoor kunnen zij zo goed mogelijk presteren en is er een prettige en vertrouwde sfeer voor iedereen. Het is heerlijk om de kinderen zelf bezig te zien: ik zie vaak dat kinderen heel veel zelf kunnen en dit ook prima aan elkaar kunnen leren, wanneer ik ze laat samenwerken.