Sofie van den Groenendaal

Coördinator Taal

sofie.vandengroenendaal AT eenbes DOT nl
Mijn naam is Sofie van den Groenendaal. Vanaf het allereerste begin prijs ik me gelukkig met de baan die ik heb. Ik ga iedere dag met enorm veel plezier naar het werk. Het mooiste aan de leeftijd kinderen ( 4 tot 6 jaar) waarmee ik nu werk, is dat ze nog zo onbevangen zijn en dat ze enorm veel kunnen en willen leren. Iedere dag probeer ik het beste uit alle kinderen te halen en hun kwaliteiten op de een of andere manier tot uiting te laten komen.

Ik ben ervan overtuigd  wanneer alle kwaliteiten van alle kinderen in de klas tot uiting komen, dat dat bevorderend is voor de groep op zich. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat iedereen zichzelf mag en kan zijn en dat vooral de kinderen van deze jonge leeftijd zich nog heel vrij voelen, daarbij de regels en afspraken niet uit het oog verliezend.

Naast groepsleerkracht ben ik ook samen met juf Marijke taalcoördinator van onze school. Ik verdiep me in de ontwikkelingen van het taalonderwijs en denk mee aan een kwalitatief goed taalonderwijs op onze school van groep 1 t/m 8 en ben actief in het mee uitvoeren daarvan.