Stan van de Kruijs

Lerarenondersteuner

stan.vandekruijs AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Stan van de Kruijs, ben 23 jaar oud en kom uit Someren-Heide. Vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam als onderwijsassistent op basisschool Merlebos. Dit houdt in dat ik extra begeleiding bied in alle groepen, van 1 tot en met 8.

Ik vind het erg leuk om bezig te zijn in alle groepen. Zo zie ik wat iedere groep ontwikkelt en doormaakt.

Mijn taken op de Merlebos zijn erg breed. De ene keer bied ik 1 op 1 begeleiding, soms ben ik bezig in groepjes en de andere keer sta ik voor een klas les te geven.

Al snel voelde ik me erg thuis op de Merlebos. Een erg fijne school met een fijn team, gezellige kinderen en behulpzame ouders! Een plek waar ik me thuis voel. Dat gevoel straal ik graag over aan de kinderen.