Open Dag Merlebos

Open Dag

Wordt uw zoon of dochter in 2020 of 2021 drie of vier jaar, kom dan op woensdag 11 maart a.s. tussen 9.00-12.30 uur langs op onze Open Dag. U ontvangt informatie over de school en u kunt tijdens een rondleiding de sfeer proeven. Dit is een mooie gelegenheid om een beeld te krijgen van het onderwijs dat wij verzorgen. U bent van harte welkom, de deuren staan open terwijl de school ‘in bedrijf’ is.

 

Op deze ochtend, maar ook op een later tijdstip, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de directeur van de school. Samen kijken we dan naar wat uw kind nodig heeft en wat de school kan bieden. Op deze manier zorgen we voor een goede start van uw kind. Vervolgens vult u het aanmeldformulier in. Binnen zes weken ontvangt u dan van school bericht of uw kind is ingeschreven.

 

Ook op de website van de school  kunt u al veel informatie vinden. Bent u op 11 maart verhinderd, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een rondleiding op een ander moment. Neemt u daarvoor dan contact op met de school:

T: 040-2240055; E: merlebos@eenbes.nl ; website: www.merlebos.nl