Leerkrachten

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Kim Giepmans

Groep 1/2 A, Groep 3, MR-lid

Hoi, ik ben Kim Giepmans en samen met mijn vriend woon ik in Eindhoven. Als stagiaire heb ik kennis mogen maken met de fijne sfeer op Merlebos. Een plek waar de deuren altijd open staan en iedereen zichzelf mag zijn. Ik ben blij dat ik hier nu als juf deel van mag uitmaken. In de klas vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren waar kinderen uitgedaagd worden op hun eigen niveau. Een plek waar ze fouten durven maken en kunnen groeien. Naast het lesgeven vind ik het leuk om te gaan motorrijden of tekenen.

 

Femke van Gestel

Groep 1/2 A

Hoi! Ik ben Femke van Gestel, ik woon in Heeze en ben getrouwd met Pieter. Samen hebben wij vier kinderen. Ik heb als kind op de Merlebos gezeten en nu dus zelf juf op deze leuke school! Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, skiën, hockeyen en natuurlijk voor de klas staan! Merlebos is een fijne school, waar iedereen hard werkt en bijdraagt aan een goede sfeer. Vooral de evenementen, zoals kerst, Merlemert en de sportdag vind ik een feestje!

 

Nikie van Lieshout

Groep 1/2 B

Hallo, ik ben Nikie van Lieshout en woon samen met Eric en onze twee kinderen in Veldhoven. Juf worden! Dat zag ik wel zitten en ik ben nog steeds blij met die keuze.
Sinds 1999 werk ik met veel plezier op de Merlebos. Ik ben er trots op dat ik bij de Merlebos hoor. Met onze sportdag, handvaardigheid, open podium en fijne sfeer. Een omgeving waar ik me thuis voel en ook wens dat alle kinderen datzelfde gevoel krijgen, want dat is toch echt de basis van goed kunnen leren.

 

Rianne van de Kruis

Groep 1/2 B, Onderbouwcoördinator

Ik ben Rianne van de Kruis en werk al heel lang in het onderwijs, waarvan de meeste jaren op de Merlebos. Ik ben een echte kleuterjuf,  daar ligt mijn hart. Kleuters dagen mij uit en inspireren mij. We leren van en met elkaar, iedere dag opnieuw.
Naast het lesgeven ben ik onderbouwcoördinator. Samen met de directeur, IB-ers en bovenbouwcoordinator bewaken we de doorgaande lijn binnen de Merlebos. Ik voel me thuis in ons betrokken en warm team. Contact en communicatie met ouders is voor mij heel belangrijk. Ik hoop dan ook dat ouders mij weten te vinden als het nodig is.

Margot Janssen

Groep 3, MR-lid

Hallo, ik ben Margot Janssen. Ik woon samen met Antoon in Asten.
Iedere dag ga ik met veel plezier naar school. Ik vind het erg belangrijk, dat de kinderen zich veilig voelen en dat er duidelijkheid is in de groep. Ieder kind is uniek en moet zich op zijn/haar eigen niveau kunnen ontwikkelen.
Momenteel geef ik les aan groep 3. Geweldig om de enorme groei van zo dichtbij te mogen meemaken.
In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, fietsen en sporten.

Germa Camp

Groep 4, Vertrouwenspersoon

Als klein meisje wilde ik al juf worden. Na de opleiding heb ik veel vervangen en in 1990 ben ik op de Merlebos begonnen. Hier voel ik me thuis en wil ik samen met mijn collega’s zorgen voor een fijne, geborgen leeromgeving voor kinderen en ouders. Gezin, zingen, tennissen en feesten zijn voor mij heel belangrijk. Ik probeer een goede balans te vinden tussen werk en privé. Enthousiast zijn in wat je doet!

Saskia Meershoek

Groep 4

Ik ben Saskia Meershoek en werk sinds 2017 op de Merlebos in verschillende groepen. Vooral de betrokkenheid en de warme sfeer maakt dat ik het erg naar mijn zin heb. Naast mijn functie als leerkracht ben ik ook kindercoach en die skills gebruik ik ook in de groep. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf mag zijn en zich ontwikkelt op zijn/haar eigen niveau. In mijn vrije tijd maak ik muziek, onderneem ik dingen met mijn dochter en kook ik graag. 

Sanne Beckers

Groep 5, Bovenbouwcoördinator

Ik ben Sanne en werk hier met veel plezier. Ik woon in Geldrop samen met Joris, Melle, Isa en Thieme. Het inspireert mij dat kinderen met plezier naar school komen, zich veilig voelen en kunnen zijn wie ze zijn. Tijdens mijn lessen zorg ik ervoor dat kinderen rustig kunnen (samen)werken, waardoor zij zo goed mogelijk presteren en er een prettige en vertrouwde sfeer is. Ik zie vaak dat kinderen veel zelf kunnen en dit ook prima aan elkaar kunnen leren.

 

Marijke Pasveer

Groep 5, Taalcoördinator

Hallo!
Ik ben Marijke Pasveer en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Geldrop. Het werken met kinderen, de prettige contacten met ouders en een fijn team om me heen, maakt dat ik al heel wat jaren met (heul) veel plezier op de Merlebos werk! Ik vind het belangrijk om ieder kind persoonlijke aandacht te geven, mede door een positieve benadering. Naast groepsleerkracht ben ik ook taalcoördinator en houd me bezig met diverse taal/lees activiteiten in school. 

Maarten Schrander

Groep 6, ICT-coördinator

Hallo, ik ben Maarten Schrander. Sinds het schooljaar van 2022-2023 ben ik werkzaam op de Merlebos. De hartelijke en gemoedelijke sfeer met ouders, kinderen en collega’s, maakt dit voor mij een fijne werkplek. Ik vind het mooi om kinderen te zien groeien en ontwikkelen en draag graag bij aan het bevorderen van hun zelfvertrouwen, het gevoel van veiligheid en het mogen zijn wie je bent. Kinderen zien ontdekken en hen enthousiasmeren zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier voor de klas sta.

Miranda Wijnen

Groep 7, Cultuurcoördinator, ICT-coördinator

Hallo! Ik ben Miranda Wijnen en woon samen met mijn vriend Bram in Someren. Sinds het schooljaar 2021-2022 werk ik met veel plezier op basisschool Merlebos. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen en om te sporten. Wat ik heel belangrijk vind in het onderwijs is dat iedereen op zijn eigen tempo en manier ontwikkelt en dat iedereen zich veilig en vertrouwt voelt in de klas en op school. Een positieve mindset ontwikkelen is iets wat veel terugkomt in de lessen, want fouten maken moet om tot leren te komen. Het contact met de kinderen, maar ook met de ouders is erg belangrijk om de kinderen tot ontwikkeling te krijgen. Samen zorgen wij voor de groei van het kind.

Anouk van Loo

Groep 8, MR-lid

Hallo! Ik ben Anouk en sinds 2011 werk ik met veel plezier op Merlebos.
Waarom? Omdat juf zijn het mooiste vak is dat er is!
Op Merlebos zorgen we er samen voor dat alle kinderen met plezier naar school toekomen. Ieder kind is verschillend en dat moet het uitgangspunt zijn. Van daaruit wil ik ervoor zorgen dat ieder kind zich kan en mag ontwikkelen naar zijn eigen kunnen. Dat lukt het best als je je prettig voelt in een groep!

Stan van de Kruijs

Lerarenondersteuner

Mijn naam is Stan van de Kruijs en kom uit Someren-Heide. Sinds 2018 ben ik werkzaam op basisschool Merlebos. Dit houdt in dat ik extra begeleiding bied in alle groepen, van 1 tot en met 8. Mijn taken op de Merlebos zijn erg breed. Van 1 op 1 begeleiding tot werken in groepjes of lesgeven voor een klas. Al snel voelde ik me hier thuis. Dat gevoel straal ik graag uit naar de kinderen. Wie weet tot snel! 

Denise de Groof

Onderwijsassistent

Hallo, ik ben Denise de Groof-Jansen en getrouwd met Marc. Onze drie zonen hebben ook op de Merlebos gezeten. Sinds kort heb ik mijn diploma als onderwijsassistent en werk ik met veel plezier in de onderbouw. Ik vind het fijn om met kleine groepjes leerlingen te werken, om ze zo extra aandacht te kunnen geven. Kinderen kennen me ook als ‘ de wielrenjuf’, omdat ik naast mijn werk actief ben bij TML Dommelstreek als jeugdtrainster. 

Nienke Maters

Onderwijsassistent
Hallo, ik ben Nienke Maters getrouwd met Rutger, een ondernemende moeder van 2 dochters Diede en Pleun en we wonen in Nuenen. Sinds mei 2022 ben ik met veel plezier werkzaam als onderwijsassistent in de onderbouw. Ik geniet volop van het jonge onbevangen, nieuwsgierige, soms wat bewegelijke kind. In de klas, 1 op 1, buiten in natuur, werkend in groepjes op de gang of in de tussenklas. Ieder kind is uniek en dat daagt mij uit!
Met een beetje humor en mijn creatieve manier van denken en doen zorg ik graag voor een uitnodigende sfeer waarin het kind zich prettig en uitgedaagd voelt.

Annerie Bouwmans

NT2 onderwijs, vertrouwenspersoon

Na heel wat jaren als leerkracht voor de klas gestaan te hebben, ben ik met ingang van het huidige schooljaar daarnaast ook werkzaam als ondersteuner voor kinderen van wie het Nederlands niet de thuistaal is, NT2 genoemd (Nederlands als tweede taal). Dit doe ik op alle drie de Heezer Eenbesscholen. In het werken in het onderwijs vind ik het bieden van een stabiele omgeving, waarin kinderen zich veilig voelen en zich gezien weten, erg belangrijk. Oprechtheid, betrokkenheid, rust en openheid zijn daarbij voor mij essentiële waarden. Daarmee hoop ik een sfeer te creëren waarin elk kind zich op zijn of haar plek voelt en elke dag met plezier naar school komt! 

Myrthe Linthout

Groep 8, Intern begeleider

Ik heb mijn onderwijservaring opgedaan in het regulier en speciaal onderwijs. Als IB’ er ben ik de ondersteunende en meedenkende factor die het leren van anderen mogelijk maakt. Samen met ons warme en enthousiaste team sta ik ervoor om samen een optimale onderwijsontwikkeling voor onze leerlingen èn leerkrachten te creëren. Ik werk met allerlei disciplines samen zowel binnen als buiten de school. Daarbij vind ik het enorm belangrijk om een goed contact met ouders te onderhouden, want samen met jullie komt ons onderwijs het beste tot zijn recht! 

 

 

Pieter van der Aa

Directeur

Na het behalen van mijn PABO-diploma en een aantal jaren lesgeven, heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar de Eenbes in de functie van directeur. Sinds augustus 2020 ben ik directeur van de Merlebos.

De Merlebos spreekt mij als school erg aan; een hecht team en betrokken ouders met oog voor de individuele leerling. Daarnaast zie ik hier kansen om samen met het team, de leerlingen en de ouders mooie ontwikkelstappen te zetten om zo een goede en krachtige basis te blijven bieden voor alle leerlingen die nu en in de toekomst voor de Merlebos zullen kiezen.

Joeri van Hoof

Sportconsulent

Vroeger toen ik zelf nog op school zat keek ik altijd uit naar 1 specifieke les… gymnastiek. Het plezier dat ik beleefde tijdens die lessen was voor mij de reden om te gaan werken in de sportwereld. Ik werk nu bij de gemeente Heeze-Leende als sportconsulent met als taak het verbeteren van het gymonderwijs binnen het basisonderwijs in Heeze. Zodoende ben ik bij o.a. de Merlebos terecht gekomen. Vol enthousiasme ben ik daar ontvangen en geef ik nu samen met de groepsdocenten de lessen gymnastiek. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat kinderen op eigen niveau kunnen sporten en zich veilig voelen tijdens de les.

Frans Donkers

Conciërge

Ik ben Frans Donkers en kom uit Mierlo. Als conciërge op de Merlebos voer ik allerhande taken uit. De kinderen kunnen altijd bij mij terecht als er iets gemaakt dient te worden. Daarnaast draag ik zorg voor onderhoudswerkzaamheden, de verzorging van het gebouw en houd me verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. 

Marlies Jacobs

Administratief medewerker

Marion Roeters

Interieurverzorgster

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.